Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с чистачка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с чистачка

Абе днеска нещо разглабях сменях пера това онова и едната чистачка спря (лявата),разглабям аз и гледам под нея има една щангичка,която се е измъкнала,вкарах я и пак се измъква,то е нещо като ябълка,кажете решение на проблема,примерно с някое здраво лепило дали ще стане
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Ако е това, което си мисля - че излиза щангата от ябълката (червената стрелка на снимката), то се решава най-лесно като използваш парче маркуч за контра. Трябва да е плътен и трудно се вкарва, но кара спокойно повече от година - тествано .
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Как така,колко дълго да е и как да го вкарам Иначе е точно това
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

Как така - ми така, ако не искаш да обикаляш по моргите за механизма. ;
        Колко да е дълго - преценява се на място, но е достатъчно, колкото да законтри, разстоянието от долната страна на ябълката до щангата;
        Как да го вкарам - както написах - трудно, за да не излезе при движенията на щангата.

Мисля, че ми е останало парче от маркуча, който използвах на колата, на която го правихме - ще ти резна едно парче да си имаш и за натам, ако искаш.
        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...

Comment

zdr

Това на снимката е МОД за една чистачка нали?
          Добре ли чисти?
          sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
          http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
          !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

Да, снимката е от мод за една чистачка. Търтея май я беше пуснал в тема, където се питаше за това. Аз не съм го правил и не мога да ти отговоря.

Comment

Огромни благодарности на колегата TRENDi,отидох до тях и всичко стана точно,само утре един маркуч да взема,ще черпя на някоя среща стабилно
              BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от Abarth
                ...само утре един маркуч да взема...
                Е него вече можеш да залепиш за по-сигурно
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Моите също падаха, даже успях да изгоря и електродвигателчето, но ги смених с нови ябълки, електродвигателя го смених и е от юго. Сега няма никакви луфтове и работят открай да край на стъклото. Ябълките от Т и Н в дървеница ги взех по 3 лева
                  За алфа няма, но за типо има и с малко въобръжение стават перфектни
                  Alfa 155 2.0TS 8V '93
                  sigpic
                  VW LADAVAGEN '81
                  CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

при италианеца е 20 лева целия механизам зглобен без мотор4ето
                    ALFA ROMEO 146 TI
                    Fiat FIORINO 1.4 95
                    LANCIA LIBRA 2.4 jtd

Comment

Първоначално публикувано от pres
                      при италианеца е 20 лева целия механизам зглобен без мотор4ето
                      Да бе колега, ама нали пак е на 15 годинки. Както всички се сещаме тези пласмаси стареят, ако че са подложени и на голяма натоварване особено през зимата.
                      Alfa 155 2.0TS 8V '93
                      sigpic
                      VW LADAVAGEN '81
                      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Working...
                      X